Botox

Botox behandeling in Venlo

Botox behandeling Venlo – wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare kliniek ben je bij Rverse Clinique Venlo aan het juiste adres! Bij Rverse Clinique Venlo werken we met ervaren specialisten die alle tijd voor je nemen en je verhaal graag aanhoren. Samen komen we uiteindelijk tot het gewenste resultaat.

Botox voorhoofd

Wat is botox?

Botox onder ogen

Botox, ook wel botuline toxine, is een eiwit dat ervoor zorgt dat een spier tijdelijk ontspant. Dit eiwit wordt in een zeer kleine hoeveelheid, die bovendien ook nog eens sterk verdund wordt, via injecties in de spiervezels geïnjecteerd. 

Toepassingen van Botox

Botuline Toxine zorgt ervoor dat er geen prikkeloverdracht tussen de zenuwen en de spieren is. Hierdoor zal de spier verslappen of helemaal stil komen te liggen en dus ontspannen. Dit wordt voornamelijk gedaan bij fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. 

Daarnaast kan Botuline Toxine ook de zenuwen blokkeren van je zweetklieren. Hiermee wordt voorkomen dat bijvoorbeeld de klieren in je oksels zweet produceren. Ten slotte wordt botox ook vaak gebruikt tegen migraine. In sommige gevallen wordt migraine namelijk veroorzaakt door het onwillekeurig aanspannen van spieren in je gezicht. Door deze met botox te injecteren zullen ze ontspannen en zal de migraine afnemen.

Wil je graag een afspraak maken met onze ervaren specialisten om de mogelijkheden door te nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Botox ogen