Fillers

Fillers, ook wel injectables genoemd, zijn de ideale oplossing als je graag wat volume in je gezicht wil terugbrengen of er juist wat jonger uit wil zien. Fillers zijn, in tegenstelling tot botox, niet permanent en geven je op een natuurlijke wijze een frissere, jongere uitstraling. Met fillers kun je je lippen voller laten worden, jeugdig volume in je gezicht aanbrengen, mooie volle contouren en je rimpels en andere lijntjes weg laten halen. Je past met deze behandeling op vrij eenvoudige, maar subtiele wijze de vormen in je gezicht aan.

stralende lach

Wat zijn fillers?

Fillers ook wel injectables genoemd , zijn niet permanente fillers

Fillers zijn, zoals de naam eigenlijk al zegt, opvullers. Met fillers vul je lijntjes en plooien op, zoals de neus-lippenplooi en marionetlijn. Daarnaast kun je fillers natuurlijk ook gebruiken om extra volume aan bepaalde delen van je gezicht toe te voegen. De meeste mensen gebruiken fillers voor het opvullen van de lippen en de jukbeenderen. 

Welke soorten behandelingen met fillers zijn er?

Bij Rverse Clinique Venlo kun je terecht voor verschillende soorten behandelingen met betrekking tot fillers. Zo kun je je lippen opvullen of lachrimpels weg laten halen, maar ook rokerslijntjes verwijderen, wallen verwijderen of een strakkere kaaklijn laten vormgeven. Bekijk hieronder welke behandelingen met fillers we nog meer hebben of neem contact op met onze specialisten. Ze luisteren graag naar je!

Lippen fillers

Hoe werkt een behandeling met fillers?

Lippen fillers

We kijken eerst goed naar de kwaliteit van je huid en bepalen aan de hand daarvan hoeveel fillers je nodig hebt. Een filler behandeling wordt vrijwel altijd zonder verdoving gedaan, maar mocht je dit toch graag willen, is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Hoelang duurt het voordat het resultaat zichtbaar is?

Het leuke aan een behandeling met fillers is dat het resultaat meteen zichtbaar is. Het definitieve resultaat zie je na ongeveer 4-6 weken. Het kan namelijk voorkomen dat er een kleine zwelling optreedt na de behandeling en hierdoor lijkt het resultaat meteen na de behandeling misschien extra goed. Het is dus belangrijk om er rekening mee te houden dat het effect een dag later weer minder kan zijn.