Fronsrimpels

Fronsrimpels verwijderen in Venlo

Fronsrimpels zijn de rimpels die zichtbaar worden wanneer je onder andere geconcentreerd werkt, in de verte tuurt. Je spant onbewust de spieren tussen je wenkbrauwen aan. Wanneer je dit regelmatig doet, ontstaan er op den duur chronische horizontale en verticale lijntjes tussen je wenkbrauwen. Hierdoor kun je een minder vriendelijke of vermoeide gezichtsuitdrukking krijgen. Deze fronsrimpels kun je gemakkelijk weg laten halen bij Rverse Clinique Venlo. Onze behandeling zorgt ervoor dat je weer een vriendelijke uitstraling hebt zonder vermoeide blik. Je ziet er weer een stuk frisser en jonger uit!

Botox voorhoofdrimpels

Hoe worden de fronsrimpels verwijderd?

Botox onder ogen

We injecteren botuline toxine (botox) in de fronsrimpel. Dit zorgt ervoor dat de spier zich ontspant, waardoor je als het ware niet meer kunt fronsen. Hierdoor vouwt de huid zich niet meer samen en heb je uiteindelijk mogelijk helemaal geen fronsrimpel meer. 

Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten.  

Na de behandeling

Het is belangrijk dat je minimaal twee uur na de behandeling niet gaat liggen. Daarnaast mag je 24 uur na de behandeling niet sporten of een bezoek aan de zonnebank of de sauna brengen. Verder is het ook belangrijk dat je de eerste 48 uur niet in het geïnjecteerde gebied wrijft. Ten slotte is het wel verstandig om de spier die behandeld is geregeld aan te spannen, dat wil in dit geval zeggen dat je boos moet kijken.  

Na twee weken is het resultaat optimaal. Wij raden aan om die weken dan ook af te wachten wanneer je niet tevreden bent over het resultaat. Mocht je daarna nog steeds ontevreden zijn, ben je natuurlijk altijd welkom om dit te bespreken.