Kraaienpootjes

Kraaienpootjes verwijderen in Venlo

Wil je graag een jongere en frissere uitstraling? Dat kan gemakkelijk door je kraaienpootjes te laten verwijderen bij Rverse Clinique Venlo. 

 

Rondom je ogen kunnen zich rimpels vormen naarmate je ouder wordt. De ene heeft wat diepere groeven dan de ander. Wanneer je je daar aan stoort, kun je er voor kiezen ze te behandelen met injectables. Deze injectables zorgen ervoor dat de spiertjes rondom je ogen minder gespannen staan. Hierdoor oog je een stuk frisser en jonger. Daarnaast zorgen injectables er niet alleen voor dat kraaienpootjes wegvagen, maar worden ze ook daadwerkelijk verminderd. De ontspannen spiertjes zorgen ervoor dat je huid rust heeft, waardoor deze glad blijft. 

Botox voorhoofdrimpels

Welke mogelijkheden zijn er om kraaienpootjes te verwijderen?

Bij Rverse Clinique Venlo zijn er 2 mogelijkheden om je kraaienpootjes te laten verwijderen, namelijk met botox en met fillers.

Kraaienpootjes verwijderen met botox

Botox voorhoofd

Wanneer we kraaienpootjes verwijderen met botox, ook wel botuline toxine, genoemd, wordt dit met een dunne naald in de huid naast je ogen geïnjecteerd. Deze injectie zorgt ervoor dat de spiertjes die de groeven veroorzaken tijdelijk stilgelegd worden. Hierdoor zullen de kraaienpootjes vervagen en in sommige gevallen zelfs helemaal verdwijnen. In de meeste gevallen blijft het effect van de botox-behandeling drie tot vier maanden zichtbaar. Wanneer je de behandeling vaker ondergaat, zal het effect ook steeds langer aanhouden. De spiertjes worden namelijk steeds slapper en veroorzaken hierdoor steeds minder rimpels.

Kraaienpootjes verwijderen met fillers

Naast het verwijderen van kraaienpootjes met botox, is het ook mogelijk ze weg te laten halen met fillers. De fillers worden in je huid geïnjecteerd en vullen de rimpels rondom je ogen op. Dit zorgt ervoor dat de rimpels minder zichtbaar worden. 

We gebruiken bij deze behandeling alleen fillers die afbreekbaar zijn en na verloop van tijd op natuurlijke wijze uit je huid verdwijnen. Het resultaat van deze behandeling is zes tot achttien maanden zichtbaar. 

Botox onder ogen