maak afspraak

Ben je geïnteresseerd in een behandeling bij RVerse Clinique Venlo? Maak dan nu een afspraak. Dit kan via ons contactformulier of telefonisch via 077-333 32 61.

 

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur. Ook als je nog vragen hebt, kun je die via deze weg aan ons kwijt.

 

Voor een snelle chat zijn we ook buiten deze tijden via Whatsapp bereikbaar op 06-15 92 48 84.

 

Ten slotte kun je ook de chatfunctie op onze site gebruiken. Zo staan we altijd voor je klaar. Heb je al eerder een behandeling bij ons gehad? Maak dan direct een afspraak voor een behandeling.

 

INTAKEGESPREK

 

 

Bij een eerste afspraak hoort altijd een intakegesprek. We vernemen dan graag je wensen, bespreken de mogelijkheden en geven een eerlijk advies over het mogelijke resultaat en de risico’s.

We ontvangen dan ook graag je medische gegevens. Ook bij de kleine ingrepen die we doen met de A-merken van Botox, fillers of draadliften is dat verplicht.

Dit formulier kun je thuis alvast invullen en meenemen naar de afspraak. Download het formulier hier.

De kosten voor intake bedragen 30,- en worden bij de eerste behandeling in mindering gebracht. Als de intake positief is, kunnen we direct behandelen.

Na 14 dagen plannen we een gratis controle consult. Bij RVerse Clinique Venlo kan contant of via bankbetaling worden afgerekend.

Heb je al eerder een behandeling bij ons gehad, maak dan direct een afspraak voor een vervolgbehandeling.

Dit kan via ons contactformulier of telefonisch via 077-333 32 61.

“MOOI VAN BINNEN, JONG VAN BUITEN!”